Instock

instockLid van de Vereniging voor Beeldend Kunstenaars Instock Oegstgeest en omgeving

Kunstroute Aalsmeer

Deelgenomen aan de kunstroute in Aalsmeer. Op de verschillende Aalsmeerse locaties kan het publiek genieten van schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafiek, beelden, foto's, keramiek, sieraden, poëzie, jazz, klassieke en wereldmuziek.

EMTC Italië

EMTC-bolzano2010In mei 2010 heb ik meegedaan aan de vakwedstrijd van het E.M.T.C European Master Tailor Congres in Bozen/Bolzano in Italië.

Ghana in Goes

goes2_2In Goes vond de afgelopen zomer een manifestatie plaats met het thema "Afrika". Ik werd benaderd om mee te werken aan een hoedenshow. Ik wilde een tradioneel hoofddeksel ontwerpen met materialen, die ik een jaar daarvoor tijdens mijn reis naar Ghana gekocht had. De hoorn symboliseert de ceremonies die in Afrika plaatsvinden.

Lees meer

Prijzen bij B.V.K.

In september 2011 twee maal een tweede prijs en één maal een derde prijs gewonnen bij de mode vakbranche organisatie B.V.K.

Voor Nederland naar Salzburg

Helene van Dorps creaties in Salzburg!In mei heb ik meegedaan aan een wedstijd en drie eerste prijzen gewonnen (zie mijn vorige weblog). Mijn winnende ontwerpen zijn op reis gegaan, want ik werd ook geselecteerd om deel te nemen aan de Wereld Modeshow in Salzburg in juli 2009! Daar mocht ik mijn creaties showen. Het was een geweldige ervaring!

Lees meer

Flower Power, hoed voor de Keukenhof

helene_hoed_keukenhof2In de Keukenhof vindt ieder jaar een hoedenexpositie plaats, waar nationale en internationale hoedenontwerpsters aan meewerken. Dit jaar was het thema Flower Power. Mijn mijn uitgangspunt was een haarband omdat deze veel gedragen werd in die periode. De sprietjes zijn van heel dunne riet: deze heb ik bewerkt met kraaltjes en handgeborduurde bloemetjes.

  • 1
  • 2