Couture

couture_voorbladUitzonderlijke creaties, handgemaakt en origineel. Ontwerpster Hélène van Dorp besteedt veel aandacht aan detail, pasvorm, en kleur. Zoekt u een bijzonder ensemble? Dan zoekt u de kleurrijke couture van Hélène.

 

Klasse en karakter
Première, huwelijksfeest, bedrijfsrepresentatie of operabezoek. Voor een bijzondere, feestelijke gelegenheid wilt u een ontwerp van Hélène. U laat een blijvende indruk achter - van klasse, van karakter.

 

Unieke creaties
Natuurlijk kunt u een gekozen ontwerp precies op uw maat laten maken. Let wel - alle stoffen en creaties zijn uniek dus een exacte kopie is het nooit... Ook kunt u in samenspraak een volledig nieuwe creatie laten maken, uitsluitend en exclusief voor u.

 

Combinaties in couture
Veel creaties bestaan uit meerdere onderdelen zoals een pantalon die wordt gecombineerd met een top en omslagdoek. Of een jurk met een mantel. Ook ontwerpt Hélène bij verschillende couturestukken accessoires zoals hoeden en schoenen. Voor die bijzondere gelegenheid. Of gewoon voor uw bijzondere leven...

 

Authentiek en bewust
Hélène is een ontwerpster met hart voor de natuur. De materialen - met name zijdes - zijn duurzaam en milieuvriendelijk geverfd. De collecties sluiten ook in die zin aan bij de tijdsgeest van authenticiteit, respect en bewustzijn.

OVERZICHT COUTURE

 

greenvelvet

Green Velvet

 

blueeden

Blue Eden

 

coveringcolours

Covering Colors / mantel

 

bluevelvet

Blue Velvet

 

japaneseblue-rugzijde

Japanese Blue

 

internationaleschau1

Bedoeïnenbruid

 

bonda2

Bonda

 

backbutterfly

Black Butterfly

 

greenstar

Green Star (achterzijde)

 

greenstar-details

Green Star (voorzijde)

 

yellowjoy

Yellow Joy

 

cirrusorange

Cirrus Orange

 

silkharvest2

Silk Harvest

 

chiffypink

Chiffy Pink

 

redchintz-detailheupstuk

Red Chintz (detail heupstuk)

 

blueocean-detail

Blue Ocean

 

-------H--------